Vi stiller om til Tyskland… – om julens bedste programmer og medlemsfordele

0
1056

Guten Abend, meine Damen und Herren!

På et noget ubehjælpsomt tysk begynder denne podcast, der er optaget i Hamborg, hvor KLF har oplevet, hvordan ZDF producerer en tv-gudstjeneste. Det er der kommet en del ud af, som kommer til at indgå i KLFs dialog med DR – hør hvad i podcasten.

I podcasten taler vi også om julens bedste programmer på både radio og tv. Det sker på baggrund af det seneste magasin, hvor der er over 20 anbefalinger til gode oplevelser i radio og tv i advents- og juletiden. Og hvad er det nu for noget med TV 2 og julen?

Endelig løfter vi også sløret for de tre første medlemsfordele. Der er både mulighed for en klækkelig besparelse på tv-pakken, gode rabatter på bøger og hotelophold – hvis du vel at mærke er medlem af KLF. Det er heldigvis nemt at blive.

Åh ja – vi taler også om et tv-program, hvor vi har modtaget over 30 reaktioner. Det er Fællessang synger julen ind, som også får ros fra KLFs generalsekretær. Du er også meget velkommen til at indsende en reaktion om programmet.

Medvirkende: KLFs generalsekretær Mikael Arendt Laursen.

Vært: Stefan Vase.

EKSTRAMATERIALELæs om nogle af julens bedste programmer.Læs om KLFs kritik af TV 2s tilgang til julen her.Læs mere om medlemsfordelene.Se Fællessang synger julen ind.Hvis der er emner, du synes, at vi skal tage op i podcasten, er du velkommen til at sende en mail på podcast@klf.dk.Hvis du har lyst til at støtte KLFs podcast og KLFs arbejde i det hele taget, kan det ske på Mobilepay: 76540. På forhånd tak for enhver gave!Hvis du ikke er medlem af KLF, er du meget velkommen.

Fröhliche Weihnachten!

Tidligere artikelKLF giver Buketten til DRs trosredaktør Christoffer Emil Bruun
Næste artikelNår præsten møder dem på kanten