Podcast: Hvad har Kain og Abel med påsken at gøre? Og kan den klassiske musik gøre påsken større?

0
1022

KLF, Kirke & Medier har nytænkt involveringen af frivillige ved at definere tre klare hverv for de frivillige. Hør Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier, fortælle om de tre måder at være frivillig på i KLF i denne podcastepisode, hvor vi også taler om, hvorvidt der nu er en forbindelse mellem beretningen om Kain og Abel fra Det gamle testamente og palmesøndag. Det tror DR tilsyneladende, men giver det mening?

Endelig tager vi fat på mediernes dækning af påsken – en dækning, der endelig er meget godt at sige om. Vi får fint besøg i denne podcastepisode fra Mathias Hammer, vært på P2, til en snak om forbindelsen mellem den klassiske musik og de kirkelige højtider.

Og så prøver vi hans pointe af på Bachs Matthæuspassion; kan vi gennem klassisk musik få en ny oplevelse med påskens drama? Find ud af det til sidst i denne episode.

Medvirkende: KLFs generalsekretær Mikael Arendt Laursen og vært på P2, Mathias Hammer.

Vært: Stefan Vase.

Undervejs spiller vi en lille smagsprøve fra Matthæuspassionen, opført af Netherlands Bach Society. Hele koncerten kan høres og ses på deres hjemmeside.

Tidligere artikelDerfor hænger den klassiske musik og de kirkelige højtider så godt sammen
Næste artikelOverblik over ændringer i TV 2

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her