De højere magter får Buketten fra KLF

0
1713

I dag fik De højere magter på P1 en noget usædvanlig afslutning. Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier, brød ind i afslutningen af udsendelsen og gav de overraskede værter Paula Larrain og Anders Laugesen Buketten fra KLF.
Tekst og foto: Stefan Vase
KLF, Kirke & Medier har netop overrakt en blomsterbuket til De højere magter på P1. Programmet giver plads til livets store spørgsmål om liv, tro og religion, og derfor fortjener de en buket, forklarer Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier.
– Med programserien De højere magter sætter P1 et vigtigt fokus på trosstoffet og placerer det centralt på sendefladen. Værterne Paula Larrain og Anders Laugesen samtaler sig igennem en række væsentlige temaer med relevante gæster og investerer i høj grad sig selv i stoffet, siger Mikael Arendt Laursen.
I næste udgave af KLFs magasin Kirke & Medier bringer vi et interview med de to værter. Se i videoen herunder, hvordan det gik for sig, da Mikael Arendt Laursen og Christoffer Emil Bruun, trosredaktør i DR, blandede sig i afslutningen af udsendelsen.

Tidligere artikelDem fra "Jesus unge soldater" ville gribe muligheden
Næste artikelNår virkeligheden bliver klippet sønder og sammen