3 år og 50 episoder – lyt til jubilæumsudgaven af KLF lige nu

0
369

KLFs podcast har et lille jubilæum: 3 år og 50 udsendelser er det foreløbigt blevet til, og det markeres i denne podcast, hvor vi har følgende overskrifter:

Mød Maria Kofod Primdahl, som er ny frivillighedskonsulent i KLF, og som derfor skal arbejde med at motivere frivillige i KLF. Hør mere om hendes arbejde i podcasten og læs om KLFs frivillige her: https://frivillig.klf.dk/

I seneste ordinære udgave af KLFs podcast havde vi breaking news i anledning af, at DR1 bød på sommergudstjenester fra domkirken i København – og dermed udfyldte en stor del af det hul, der er i tv-gudstjenesterne. Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier, evaluerer sommergudstjenesterne og overvejer mulighederne for tv-gudstjenester året rundt, på alle søn- og helligdage.

Derefter taler vi om den tilsyneladende evindelige kamp mellem morgenandagten og sport – og om fremtidens public service.

Endelig kigger vi på en stribe reaktioner, vi har modtaget, om DR2-programmet Anne og Anders i Canada. Hvad kan det program, som gør det så godt? Programmet, der er i fem dele, kan ses på DR TV.

Flere gange i denne episode henviser vi til artikler i den kommende udgave af KLFs magasin. Hvis du gerne vil læse det, kan du melde dig ind i KLF og dermed både modtage KLFs magasin og give din opbakning til KLF, Kirke & Mediers arbejde.

Hvis der er emner, du synes, at vi skal tage op i podcasten, er du velkommen til at sende en mail på podcast@klf.dk. Hvis du gerne vil sende en reaktion, kan det ske på https://klf.dk/reager/

Medvirkende: KLFs generalsekretær Mikael Arendt Laursen og frivillighedskonsulent Maria Kofod Primdahl.

Vært: Stefan Vase.

Tidligere artikelTV Avisen bliver til TVA og går ‘live’
Næste artikelKLF giver Buketten til Katrine Muff og Mathias Hammer fra P2

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her