Værktøjskassen 

Her på siden kan du finde forskellige ressourcer, og få inspiration til, hvordan du kan sætte KLF på dagsorden i dit lokalområde.  

Videogalleri

Her er nogle videoer, du kan vise, hvis du kan få nogle minutter, til at fortælle om KLF, i de kirkelige sammenhænge du er en del af. Du kan finde mange flere videoer i vores videogalleri

Sådan arbejder KLF 
Er en kort video, der fortæller om, hvordan KLF arbejder, og hvem vi bl.a. har kontakt med. 

Buketter og hæderslegatet 

KLF har i en årrække givet en buket til en medieperson, som vi mener, har gjort en særlig god indsats. Hvert andet år uddeler KLF et hæderslegat til mediepersoner, der har gjort en ekstraordinær indsats, typisk over en længere periode.

Videoerne giver alle et kort indblik i KLF’s arbejde, og viser bredden af de programmer, KLF er optaget af.  

KLF giver Buketten til Katrine Muff og Mathias Hammer fra P2
Sangbogen på P2 bryder med koncepterne. Både når det gælder, hvad man kan forvente at høre på P2 – og DRs radiokanaler i det hele taget. Nu belønnes programmet og programmets værter Katrine Muff og Mathias Hammer med Buketten fra KLF, Kirke & Medier.

KLF giver Buketten til Jakob Stegelmann
Jakob Stegelmann har med Troldspejlet gennem flere generationer været en guide for børn og voksne, der aldrig er holdt op med at lege og drømme. I denne video belønnes han med Buketten. 

KLF giver Buketten til DR Pigekoret
DR Pigekoret er en institution i dansk musikliv og giver publikum et møde med den danske sang- og salmeskat. For at have glæder generation efter generation modtager DR Pigekoret Buketten fra KLF, Kirke & Medier. 

Phillip Faber er modtager af Hæderslegatet 2022
For et enestående arbejde med musikformidling og arbejdet med at samle danskerne i et syngende fællesskab – ikke mindst i en tid med frygt, nedlukning og fysisk afstand modtager Phillip Faber KLFs hæderslegat 2022

Inspiration 

Måder at sætte KLF på dagsordenen 

Brug vores bibelstudiehæfte 

Giv mig din opmærksomhed er en håndsrækning til dig, som igennem din bibelstudiegruppe, cellegruppe osv. gerne vil udforske, hvordan man som kristen kan forholde sig til medierne, og hvad Bibelen har at sige. 

 

Præsentér KLF under kaffen 

“Præsentation af KLF” er et powerpoint-slide med en kort og præcis præsentation af KLF, kirke & Medier, samt en opfordring om at støtte KLF via MobilePay. Slidet kan vises på en skærm under kaffen til et møde, eller lign.
Du downloader powerpointet ved at trykke på linket.   

Præsentation af KLF

Giv en gave

kr.
Bemærkninger