Home Bøger Giv mig din opmærksomhed (medlemspris)
Tilbud

Giv mig din opmærksomhed (medlemspris)

kr.45,00

”Giv mig din opmærksomhed” er en håndsrækning til dig, som igennem din bibelstudiegruppe, cellegruppe osv. gerne vil udforske, hvordan man som kristen kan forholde sig til medierne, og hvad Bibelen har at sige.

Kategori:

Beskrivelse

Der er 8 samlinger i alt, og hver samling behandler et specifikt emne:
Undervejs kommer I blandt andet til at diskutere skaberværket og teknologi, identitet og sociale medier, om afledninger og om at fokusere på det væsentlige, om at være kristen i kulturen, om at bidrage som kristen og endelig om at vælge fra og sige nej til noget – for at kunne sige ja til noget andet.

Se på teknologien og medierne som noget, vi med vores gudgivne kreativitet har skabt af de naturlige ressourcer. Og se på dem som en mulighed for rent faktisk at knytte os tættere til Gud, tættere til hinanden og vokse i vores efterfølgelse af Jesus.
Er de teknologiske fremskridt en Guds gave, som Han har givet os til at hjælpe os med at leve i en syndemærket verden?
Og er teknologien ikke også på samme tid en konstant påmindelse for os om, at vi netop er på afstand af Gud – netop fordi vi har brug for al den teknologi, Gud har tilladt os at skabe?
Så overvej igen:
Kan vi betragte teknologi og medier, som noget vi med vores gudgivne kreativitet har skabt af de naturlige ressourcer og dermed som en mulighed for rent faktisk at knytte os tættere til Gud, tættere til hinanden og vokse i vores efterfølgelse af Jesus?”

Studieoplægget ”Giv mig din opmærksomhed” er skrevet af medlem af KLFs landsstyrelse og sognepræst Carsten Riis Jensen, der i en årrække har været optaget af teknologi og bruger det i arbejdet som præst.

Carsten Riis Jensen
Giv mig din opmærksomhed
76 sider | 60 kr.
Medlemspris: 45 kr.

(Medlemsprisen er forbeholdt medlemmer af KLF. Hvis du ikke er medlem af KLF og gerne vil have bogen til medlemspris, kan du melde dig ind i KLF og efterfølgende lægge en bestilling.)

Læs et uddrag af bogen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Giv mig din opmærksomhed (medlemspris)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv en gave

kr.
Bemærkninger