Om frivillighed i KLF

 

 

Bliv et aktivt medlem af KLF

Vi er glade for alle medlemmer i KLF, men du kan meget nemt gøre noget på egen hånd, som betyder meget for KLFs arbejde ved at blive et aktivt medlem, f. eks.:

 • Send reaktioner på klf.dk
 • Følg KLF på Facebook og del KLFs opslag
 • Fortæl andre om KLF

Bliv ambassadør

Hvis du har en drøm om, at flere i dit nærområde lærer KLF bedre at kende, så er ambassadør-rollen en god mulighed for dig. Du kan blandt andet gøre følgende:

 • Stå for KLF-møder – i samarbejde med en forening eller kirke
 • Fortæl andre om KLF og opfordr dem til at blive medlemmer
 • Opmuntr andre til at give en gave til KLF

Bliv kommunikationsambassadør

Hvis du synes, at flere skal lære KLF at kende gennem lokalaviser og de sociale medier, så kan du blive kommunikationsambassadør og f. eks. gøre følgende:

 • Send debatindlæg til lokalaviser om KLF-emner
 • Skriv pressemeddelelser om lokale KLF-arrangementer
 • Fortæl om KLF på de sociale medier

Bliv medlem af et regionsudvalg

KLFs nye regionsudvalg sørger for at stå for KLF-arrangementer og sætter et tydeligt KLF-aftryk på TV 2-regionerne ved at finde kandidater til repræsentantskaberne.

 • Stå for minimum ét KLF-arrangement om året
 • Find kandidater til TV 2-regionernes repræsentantskaber
 • Hjælp med at finde ambassadører

Inspirationsdage

For alle frivillige i KLF afholder vi 8 gange om året en inspirationsdag, hvor du bliver klædt på og inspireret til opgaven som frivillig.

 

 

Meld dig som frivillig

 

 

Information om inspirationsdag

Inspirationsdagen har til formål at inspirere dig til arbejdet som frivillig i KLF ved at give dig konkrete værktøjer og mulighed for erfaringsudveksling med andre frivillige i KLF. Du vil blive opdateret på, hvad der arbejdes med i KLF, så du nemmere kan fortælle andre om, hvad KLF er optaget af lige nu.

Det er uforpligtende at tilmelde sig inspirationsdagene. Du binder dig ikke til en bestemt opgave. Men vi håber, at mange har lyst til at melde sig som enten ambassadør, kommunikationsambassadør eller til en post i et regionsudvalg. Fordi vi tror, at du med en lille indsats for KLF kan bidrage til, at flere hører om KLF og får lyst til at melde sig ind. Al vores erfaring viser, at den personlige relation har en stor betydning for at vække andres interesse for KLF og KLFs arbejde.

Programmet for inspirationsdagen vil typisk bestå af følgende:

16-17: Information om værtsstationens arbejde og evt. rundvisning

17-18: Oplæg om forskellige former for frivillighed i KLF

18-18.30: Information om KLFs arbejde lige nu og spørgsmål

18.30-19: Let traktement og tid til erfaringsudveksling

 

 

Tilmelding til inspirationsdag i efteråret 2024

Der er desværre et begrænset antal pladser, så skynd dig at melde dig til, hvis du vil være med.

Vi åbner 1. maj for tilmeldinger til efterårets inspirationsdage.

 

 

Hvad skal et arrangement koste?

Med dette værktøj kan du regne ud, hvad et arrangement skal koste for dem, der kommer.


Du kan indtaste tal i alle de hvide felter. Systemet vil løbende regne på omkostningerne for arrangementet og for deltagere. Det er sat således op, at deltagerprisen dækker omkostningerne, så arrangementet økonomisk kan stå selv. Nogle gange vil der være et mindre overskud – det sker ud fra en præmis om, at prisen for deltagerne opgøres i runde tal (f. eks. 70 kr.) i stedet for decimaltal (f. eks. 68,35 kr.).

Eksempler

Et aftenmøde med et foredrag

Ikke-medlemmer betaler 20 kroner mere end medlemmer. Det forventes, at der kommer 50 medlemmer og 10 ikke-medlemmer. Taleren vil have 2.500 kr., og forplejningen består af kaffe og kage (ca. 30 kr. pr. person.

Priser:
Medlemmer: 70 kr.
Ikke-medlemmer: 90 kr.

Indtastningseksempel

Søndagsfrokost med tale

Ikke-medlemmer betaler 35 kroner mere end medlemmer. Det forventes, at der kommer 30 medlemmer og 5 ikke-medlemmer. Taleren skal blot have kørepenge (300 kr.), og frokosten (smørrebrød og øl/vand) koster 70 kr. pr. person.

Priser:
Medlemmer: 75 kr.
Ikke-medlemmer: 110 kr.

Indtastningseksempel

Bustur med frokost og aftensmad

Ikke-medlemmer betaler 70 kroner mere end medlemmer. Det forventes, at der kommer 50 medlemmer og 10 ikke-medlemmer. Buslejen med chauffør udgør 5000 kr. Dertil kommer forplejning, som løber op i 400 pr. person.

Priser:
Medlemmer: 480 kr.
Ikke-medlemmer: 550 kr.

Hvis der kan rejses eksempelvis 2500 kr. via fonde (kan indtastes i feltet Donationer), falder medlemsprisen til 430 kr.

Indtastningseksempel

Giv en gave

kr.
Bemærkninger