PR-kursus gav inspiration, motivation og energi

0
798

Kirkeligt Medieakademis kursus for Vejle Provsti samlede 45 deltagere. Læs, hvad de fik ud af det.
KursusJelling
– Tak til Medieakademiet for stærk inspiration i Jelling til at sprede det glædelige budskab og andre gode historier fra kirken på landet!
Det skrev menighedsrådsmedlem Gustav Gerstrøm fra Jelling Kirke på Facebook efter et PR-kursus for menighedsrådsmedlemmer i Vejle Provsti den 18. april.
Kurset fra Kirkeligt Medieakademi er et led i Vejle Provstis ønske om at gøre den lokale sognekirke synlig i mediebilledet. Når sportsforeninger, erhvervsvirksomheder og endda spirituelle tilbud af forskellig art præger bybilledet skal kirken naturligvis også gøre sig gældende.
Kirkeligt Medieakademi er et medieselskab under KLF, Kirke & Medier og tilbyder fyraftenskurser i PR for en overkommelig pris. Kurset består af 3 koncentrerede lektioner. Og de gik rent ind i Jelling:
– Tak for et yderst interessant oplæg, der gav energi og motivation til at tænke og afprøve nyt, skrev sognemedhjælper Lisbeth Frandsen Mindested på Facebook efter kurset.
Vejle Provsti følger op med en kursusdag i pressekontakt for alle præster i provstiet den 3. september. Her vil Christina Kabel og Svend Løbner fra Kirkeligt Medieakademi undervise.

Læs om Kirkeligt Medieakademi på medieakademi.dk

Tidligere artikelP1 markerer kristen filosof
Næste artikelForeninger fik PR-værktøjer

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her