Magasin 1 – 2019

0
1383

Kirke & Medier er et fagligt magasin med fokus på etik og kristendom i public service-medierne. Magasinet udkommer fire gange årligt og sendes gratis til medlemmer af KLF, Kirke & Medier. Modtag magasinet ved indmeldelse i KLF her.
Tema: (U)trolige nyheder
Indhold:

  • DR og TV 2 gør klar til folketingsvalg. Inden længe skal der være folketingsvalg. Og både DR og TV 2 liner op til ”nyhedsredaktionernes juleaften”. Vi har spurgt Ask Rostrup, politisk korrespondent i DR og vært på TV-Avisen, og Ulla Pors Nielsen, chefredaktør på TV 2 News og event- og udviklingschef på TV 2 Nyhederne, om hvad vi kan vente os.
  • Fik vi nok af Peter Madsen? I 2018 har vi hørt meget om Peter Madsens ugerninger på en ubåd i Øresunds dyb. Men er det blevet for meget? Får vi for mange detaljer og mellemregninger? Vi har spurgt Trine Maria Ilsøe, retskorrespondent på DR.
  • Test: Er det breaking? Forestil dig, at du er nyhedschef på TV2 News, og nedenstående 9 historier kommer ind, mens du er på vagt? Vil du trykke på den gule knap og bringe ”breaking”-skiltet frem på skærmen?
  • Buketten til Steffen Jensen. Som korrespondent i konfliktområder skal man være helt fremme i begivenhedernes centrum. Det betyder, at man i visse situationer risikerer at sætte liv og helbred på spil i nyhedernes tjeneste. Steffen Jensen kan om nogen fortælle om den virkelighed, han som Mellemøstkorrespondent for TV 2 har levet i gennem mange år.
  • Kom med på KLF’s konference på Christiansborg. Under titlen ‘Samfund på digital deroute?’ sattes vores digitale liv til debat.
Tidligere artikelSteffen Jensen: Det skal refærdiggøres at sætte sit liv på spil
Næste artikelNyt tv-program krydser klinger med kirke, tro og eksistens

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her