kidsandmedia dk

kidsandmedia-dk-logo

kidsandmedia dk har tilformål at støtte og hjælpe forældre og andre voksne med at være en del af børn og unges liv med digitale medier.


Baggrund

kidsandmedia dk er blevet til gennem et samarbejde mellem Barnevakten i Norge og KLF, Kirke & Medier. Den viden og de råd, som kidsandmedia dk formidler, er politisk og religiøst uafhængige. kidsandmedia dk arbejder ud fra FN’s børnekonvention, som lyder, at børn har ret til at bruge medierne og samtidigt har krav på beskyttelse mod skadeligt indhold i medierne. kidsandmedia dk arbejder derfor med den vision, at vores børn og unge skal være trygge og bevidste mediebrugere.

Oplysende og debatskabende

kidsandmedia dk tilbyder oplysende og dialogskabende foredrag om børn, unge og medier over hele landet. Foredragene holdes oftest for forældre, men kidsandmedia dk tilbyder også foredrag til fagpersoner og børn og unge eksempelvis om emnet digital mobning.

Foredragene kan holdes i alle kontekster med børn og medier og i forskellige sammenhænge. Foredragene kan f.eks. holdes på biblioteket, til forældremødet, i borgerforeningen, i forbindelse med lærermødet, personalemødet, i forbindelse med temaaftener, i klubber, foreninger og mødregrupper.

Du kan Læse mere om foredragene på www.kidsandmedia.dk

www.kidsandmedia.dk

På hjemmesiden Gå til kidsandmedia dk’s hjemmeside kan man finde oplysninger om organisationen, informationer om foredragene og forskellige artikler. Hjemmesiden indeholder også gode råd til forældre om børn og medier.

Facebook

Du kan også finde kidsandmedia dk på Gå til kidsandmedia dk’s Facebookside, hvor du er velkommen til at stille spørgsmål og dele erfaringer med andre forældre om børn og medier.

Håndbogen Digital Barndom

kidsandmedia dk udgiver håndbogen Digital Barndom. Den er en guide til forældre og andre voksne om børn og medier. Den indeholder bl.a. gode råd om internet, mobil og spil samt eksempler på problemstillinger, forældre kan snakke om med deres børn eller andre voksne. Håndbogen koster 100 kr. og kan anskaffes ved at skrive til post@kidsandmedia.dk. Du kan få mængderabat ved større ordrer.

Støt kidsandmedia dk

kidsandmedia dk bliver finansieret af foredrag og samarbejdspartnere, men størstedelen af tilskuddet kommer fra KLF. På sigt skal kidsandmedia dk være selvfinancierende, hvorfor støtten fra KLF afvikles over en årrække.

Har du eller din organisation/virksomhed lyst til at støtte kidsandmedia dk’s arbejde for at gøre børn og unge til trygge og bevidste mediebrugere, så kan du give en gave på reg. 9570 kto. 1152 6101.