Julekalender 2018

Julen handler om indkøb, gaver, stress, oprydning, præstationskrav, madlavning, penge, Disneys juleshow, selfies foran juletræet, overspisning, opskruede forventninger… NEJ STOP!

”For et barn er født os! En søn er os givet!” er julens sande budskab. Det står i Bibelen; Esajas’ Bog kapitel 9, vers 5. Alt juleræset er noget, vi helt selv har proppet ind i december. Vi skal prøve at komme tilbage til udgangspunktet og finde værdier som næstekærlighed, samvær, hjælpsomhed, taknemlighed og eftertænksomhed frem. I december skal man sætte tid af til reflektion og nærvær – det kommer desværre ikke af sig selv. Det skal vi selv sætte tid af til. Det skal være noget vi prioritere højt.

Synes du, det er svært at gøre helt selv? – det synes vi!

Derfor har vi i år udviklet en julekalender, der kan hjælpe dig med at få julens sande budskab gjort tydeligt. Julekalenderen giver dig hver dag en opfordring til en god gestus mod mennesker omkring dig, noget at tænke over eller måske en lille udfordring til at lave noget med din familie eller venner. Køb én til dig selv, men køb også meget gerne flere og del dem ud til din familie og venner.

I KLF, Kirke & Medier håber vi inderligt, at julekalenderen vil være med til at få dig til at stoppe op og lægge mærke til de små ting i din hverdag, og sætte pris på de mennesker du har omkring dig. Og navnet ‘En glædelig offline jul!’ er ingen tilfældighed. Vi vil rigtig gerne opfordre til, at du ikke bruger alt din tid på medierne, men i langt højere grad nyder samværet med de mennesker du har omkring dig.

PRIS
1 stk. for 40 kr. (+10 kr. for levering)
3 stk. for 100 kr. (+20 kr. for levering)
10 stk. for 200 kr. (+40 kr. for levering)

BESTILLING
Bestilles senest den 6. oktober 2018 på info@klf.dk. Ved for få bestillinger bliver julekalenderen ikke produceret.

>> Ja, tak – jeg vil gerne have én julekalender til 40 kroner (+ 10 kroner for levering) <<

>> Ja, tak – jeg vil gerne have 3 julekalendere til 100 kroner – spar 20 kroner (+ 20 kroner for levering) <<

>> Ja, tak – jeg vil gerne have 10 julekalendere til 200 kroner – spar 200 kroner (+ 30 kroner for levering) <<

UDBRED KENDSKABET TIL JULEKALENDEREN
Her kan du downloade en pdf-version af omtalen af julekalenderen. Del den med nogen, du tænker kunne have glæde af julekalenderen.

I december kan du også følge julekalenderen på KLF’s facebookside.