Mød journalist Henri Nissen

06mar19:30Mød journalist Henri NissenNetværk Midtjylland Vest

Detaljer

Henri Nissen er ansvarshavende redaktør på ugeavisen Udfordringen og vil holde et  foredrag over ”Mediernes blinde øje”
Henri Nissen mener at medierne ofte kun giver os et redigeret billede af virkeligheden. Det er et snævert materialistisk verdensbillede. Og det, der ikke passer ind i den kasse, kommer ikke med – eller latterliggøres som useriøst.
Han vil give eksempler på, hvor enøjet pressen er blevet. Han mener, der findes en herskende klasse af kulturradikale, som stadig styrer samfundet. Det gør de bl.a. med en politiske-korrekthed, der lukker munden på flertallet af befolkningen.
-Medierne viser os verden ud fra en ateistisk opfattelse. Hele den åndelige virkelighed mangler eller tages ikke seriøst. Og kristendommens rige kultur negligeres til fordel en overfladisk popkultur uden etiske værdier, mener Henri Nissen.
Der er således lagt op til et spændende og anderledes foredrag!
Omtale af Henri Nissen
Henri Nissen er ansvarshavende redaktør på ugeavisen Udfordringen. Han har i mere end 35 år selv arbejdet som journalist og er forfatter til 15 bøger. Udover journalistuddannelsen har han taget en master i religiøse studier og han er i gang med en ph.d. ved et amerikansk universitet. I marts 2017 var han en af foredragsholderne på Oslo Symposium, hvor han netop talte om ”Mediernes blinde øje”.
 

more

Tidspunkt

(Onsdag) 19:30

Sted

Bording missionshus

Arrangør

Netværk Midtjylland Vest

Formand Brian Tang Andersen, mail: midtjylland_vest@klf.dk

Learn More

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her

Giv en gave

kr.
Bemærkninger