KLF Sjælland besøger MONTFORTANERNE, Sorø ***AFLYST***

23okt17:0020:30KLF Sjælland besøger MONTFORTANERNE, Sorø ***AFLYST***Fællesarrangement for de tre Sjællandske Netværk øst for storebælt.

Detaljer

Dette arrangement er desværre aflyst – vi udskyder til næste efterår.

Efteråret byder på et spændende arrangement i et lille kommunitet på Lærkevej, for KLF Sjælland (hvis ”smittefaren evt ” tillader det).

Tidligere sognepræst ved de katolske kirker i Slagelse, Kalundborg og Holbæk fortæller om sit spændende liv fra dreng i en almindelig dansk familie, over sin uddannelse og virke som folkeskolelærer, sit kald til den katolske kirke, studier i udlandet og efterfølgende mangeårige virke i Danmark samt lidt om den montfortanske ordensfamilie.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter et sikkert medrivende og skarpt oplæg fra Stephen Holm.

Efter oplæg og spørgsmål spiser vi sammen i kommunitetets stuer, og vi slutter af med en kort aftensang (vesper) i husets kapel.

Der er gratis adgang for medlemmer af KLF, men der opkræves et beløb på kr. 120,00 til dækning af aftensmad og 1 glas vin eller en vand. For ikke medlemmer vil prisen være kr. 370,00. Så meld jer ind i KLF og kom med til den lave pris.

Bemærk venligst at der er et begrænset antal pladser”, så det er efter ”først til mølle” ved minimum 16 og maksimum 24 personer.

Vi anbefaler, at man prøver at arrangere fælleskørsel, samt at nogen eventuelt vil hente ved Sorø station. Man aftaler og afregner selv med chaufføren efter aftale. Vi kan prøve at koordinere hvis man henvender sig herom.

Tilmelding foretages til Bent Munch, tlf. nr 4240 5630 eller på e-mail: klf.sydsjaelland@gmail.com med påført oplysning om navn, antal personer, tlf eller mail (til kontakt hvis der evt opstår noget) samt indbetaling af kr 120,00/370,00 pr pers. incl spisning, på reg 2650 konto 6745626228 eller MobilePay 42405630 med navn, senest den 23.09.20 Når retur bekræftelse er modtaget er alt OK, og vi mødes derefter på Lærkevej 2, på aftale tidspunkt.

more

Tidspunkt

(Fredag) 17:00 - 20:30

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her

Giv en gave

kr.
Bemærkninger