Kirke og Medier i Brasilien

19apr15:3017:30Kirke og Medier i BrasilienEt foredrag med billeder af Niels Jørgen Langkilde i mødelokalet ved den katolske kirke i Odense, Sct. Albani Kirke

Detaljer

Program:
15.30 Velkomst ved sognepræst Bernhard Kofod
15.35 En kort rundvisning i kirken inden vi går til mødelokalet
15.45 Mag.art. Niels Jørgen Langkilde, fhv. MF holder foredraget
”Kirke og Medier i Brasilien”
16.30 Kaffe/te og kager
17.00 Spørgsmål
17.30 Tak for i dag

Niels Jørgen Langkilde arbejder både i Danmark og Brasilien. Sammen med sin hustru, prof. Ph.d. Ana Maria M d C S Langkilde driver de H. C. Andersen Instituttet, som senest har stået for oversættelsen af H. C. Andersens ”Billedbog uden Billeder” og Kaj Munks ”Ordet”. De har kontorer i Sandholts Lyndelse og i Marília, São Paulo State, Brasilien.

KLF Kirke og Medier er en tværkirkelig organisation, som for få år siden blev sluttet sammen med den katolske lytter- og seerorganisation i Danmark. Organisationen arbejder for en høj etisk standard i medierne og for kristendommens sikre placering i det danske mediebillede med fokus på radio og tv. Medlemmernes kontingent er den økonomiske baggrund for foreningens virke.

Fri entre. Alle er velkomne.

Gerne tilmelding på njlangkilde@outlook.com, så vi er sikker på at der er kaffe og kage nok. Der betales ikke for kaffe og kage.

Arrangementet er støttet af ISOBRO

more

Tidspunkt

(Onsdag) 15:30 - 17:30

Sted

Sct. Albani Kirke, Odense

Adelgade 1, 5000 Odense

Arrangør

Netværk Fyn

Formand Birgit Mogensen, fyn@klf.dk

Learn More

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her

Giv en gave

kr.
Bemærkninger