Hvad skal vi med en forening som KLF, Kirke & Medier i vore dage?

10sep18:00Hvad skal vi med en forening som KLF, Kirke & Medier i vore dage?Netværk Øresund (herunder Bornholm)

Detaljer

Det handler om medierne og os. Det handler om os lidt ældre, som ind imellem undrer os over mediernes udvikling med streaming, apps, sociale netværk og interaktive hjælpemidler. Og det handler om, hvad medierne gør ved vore børn og unge – og vore børnebørn.

Vi skal også fokusere på medier som DR og TV 2. Det er væsentligt for os som borgere og kirkefolk, at nogle medier har særlige forpligtelser over for vor kulturarv, vore værdier og sammenhængskraften i det danske samfund. Medierne udfordrer os alle – på forskellige måder – men i KLF Kirke & Medier tager vi udfordringerne op.

Aftenens taler, Kim Borregaard Eriksen, er uddannet lærer og har været medlem af foreningens landsstyrelse i over 30 år. Borregaard er desuden formand for lytter og seerorganisationernes fællesorganisation SLS (Sammenslutningen af Lytter- og Seerorganisationer i Danmark) og for Repræsentantskabet ved TV 2/Øst. Til daglig arbejder Borregaard som socialfaglig koordinator på et forsorgshjem.

OBS Mødet indledes med spisning (smørrebrød). Der er også kaffebord og mulighed for debat efter talen – samt andagt.

Af hensyn til indledende spisning er der tilmelding senest 6. sept. kl. 22 til Bo Torp Pedersen – botorpp@outlook.com – 2572 0433

more

Tidspunkt

(Fredag) 18:00

Sted

Sognegården

Åvej 2, 3700 Rønne

Arrangør

Netværk Øresund

Formand Svend Laursen, mail: oeresund@klf.dk

Learn More

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her

Giv en gave

kr.
Bemærkninger