Himmelske dage

30maj00:00Himmelske dage

Detaljer

KLF, Kirke & Medier deltager i Himmelske Dage med stand og foredrag.
Omtale af foredrag:
Digitale medier har fra midten af 00’erne holdt sit indtog i samfundet. I starten var nysgerrigheden stor, og mulighederne føltes uendelige. Her et årti senere kan man måle og forske i, hvad medierne har gjort ved os og ved relationerne imellem os. Digitale medier har påvirket vores evne til at huske, være i sociale relationer og være fokuserede negativt. Værst går det ud over børn og unge, da deres hjerner er under udvikling.
Vi har brug for at stoppe op og overveje, om digitalisering altid er positiv for os. Måske har vi brug for at skabe en større fysisk tilstedeværelse og fokus på at finde en god balance i brugen af digitale medier? Vi vil fremme mediemodet hos den enkelte – modet til at sige fra over for dårlig medieindflydelse, mod til at tage en timeout fra mediestrømmen og modet til også at benytte medierne bevidst.
Foredraget giver et indblik i den aktuelle forskning på området, fagfolks råd til os som brugere og refleksioner over, hvordan vi som enkeltpersoner kan gøre en forskel for os selv og særligt de børn og unge, som vi har et ansvar over for.

1. juni 13.00-14.00 Store Telt på Mulighedernes Marked, Møllegade 1 i Herning. Det store telt på Markedspladsen findes til venstre for indgangen. Der er borde og stole i teltet.
Mikael Arendt Laursen er generalsekretær i foreningen KLF, Kirke & Medier, som er en fælleskirkelig mediebrugerorganisation. Mikael holder jævnligt foredrag i kirker, foreninger og på skoler, hvor emner omkring mediebrug, etik og kristendom i medierne er de mest fremtrædende. Han deltager i den offentlige debat bl.a. som skribent på kirke.dk og er gennem sit arbejde i tæt dialog med medier og politikere.

more

Tidspunkt

(Torsdag) 00:00

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her

Giv en gave

kr.
Bemærkninger