Generalforsamling

21mar19:00GeneralforsamlingNetværk Bornholm

Detaljer

Danmarks største lytter- og seer organisation afholder generalforsamling i netværk Bornholm.
Forud for selve generalforsamlingen taler generalsekretær Mikael Arendt Laursen. Mikael vil give os en opdatering om: Onkel Reje og satanisme, den nye dialogstruktur med DR, Mediemod og de mange andre spændende ting der lige nu sker i KLF, Kirke & Medier.
KLF er vigtig som aldrig før, både i dialogen med DR, TV2 og de andre store aktører med mediemarkedet, men også i dialogen med politikerne, som sætter rammen for, hvordan vores licens/skat bruges på public service området. Og med vores nye projekt Mediemod, tager vi for alvor også fat på den vigtige del omkring oplysning, vejledning og undervisning om både det gode og det skadelige medieforbrug.
Lokalt på Bornholm er der i øjeblikket igen bestyrelse for netværket. Vores ønske er, at vi på denne generalforsamling kan få valgt en ny bestyrelse for KLF, Kirke & Medier Netværk Bornholm. Og lad os forsøge at sige det helt tydeligt, åbnet og ærligt: Vi ønsker og ser helst, at vi får valgt en ny bestyrelse for Netværk Bornholm, men vi vil ikke forsøge, at presse nogen til at gå ind i bestyrelsesarbejdet, hvis de ikke ønsker det. Så mød frimodigt op på generalforsamlingen, så vi kan få en god dialog om KLFs arbejde og Netværk Bornholms fremtid.
Hvis vi kommer til at stå i den uheldige situation, at vi ikke kan etablere en ny bestyrelse for Netværk Bornholm, så må den naturlige konsekvens være, at Netværk Bornholm blive en del af et andet KLF-netværk (og dermed nedlægges som selvstændig netværk).
Dagsorden:
– introduktion til generalforsamlingen ved landsformand Ole Sørensen
– valg af dirigent og referent
– hvorfor har vi netværket og hvad er netværkets opgaver
– hvad er netværksbestyrelsens opgaver
– valg af netværksbestyrelse samt to suppleanter
– valg af revisor og revisorsupleant
– vedtagelse af ny netværksvedtægt
– dato for næste års generalforsamling
– eventuelt
DR’s generaldirektør, Maria Rørbye Rønn siger:
”Jeg sætter stor pris på at KLF er aktive i debatten. I har både ris og ros til os, men det er helt afgørende er jo, at I deltager engageret i det vi laver. Jeg oplever at jeres stemme i debatten er meget indsigtsfuld, den er meget troværdig og den er meget værdsat”
Vel mødt!

more

Tidspunkt

(Torsdag) 19:00

Sted

LM Missionshuset

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar

Skriv dit navn her

Giv en gave

kr.
Bemærkninger