Forside Nyhedsoversigt

Nyhedsoversigt

KLF giver Buketten til H.K.H. Prins Joachim

Igennem seks tv-programmer på DR K så vi en side af Prins Joachim, som mange nok ikke har set før. Derfor modtager han Buketten fra KLF, Kirke & Medier for programserien ”Prins Joachim fortæller...”

Sektlederens hemmelighed afslører noget væsentligt om kirker

I DRs nye streamingunivers DR2+ kan man blandt de første programtilbud se Sektlederens hemmeligheder. Et program i tre dele om Roald Bergmann, der som ung var meget aktiv i Pinsekirken i Rønne, men siden har forladt kirken. Frikirkenet byder programmet velkommen.

dk4 fortæller om fadervor gennem 11 programmer

Hvad mener Jens Rohde, Adrian Lloyd Hughes, Michael Jeppesen, Margaret Lindhardt og Iben Maria Zeuthen om fadervor? Det undersøger dk4 i en ny udgave af Søstrene Bisp. - Fadervor er en vigtig del af vores kulturarv, siger dk4s ejer.

Involvér dig i e-sport ligesom fodbold i klubben

E-sport på professionelt niveau er ikke kendetegnet ved stillesiddende aktivitet, for lidt søvn og dårlig kost. Danmark er faktisk blevet forgangsland i at sætte kommunikation, reaktionsevne, udholdenhed og fysisk form i forbindelse med sportsgrenen.

Søndag formiddag på P1 tegner ikke til at blive en oase for trosstoffet, men et fatamorgana

Både DRs mediedirektør Henriette Marienlund og P1s kanalchef Thomas Buch-Andersen har bygget forventningerne op til den nye søndag formiddag på P1, men den var en skuffelse, mener Mikael Arendt Laursen, generalsekretær i KLF, Kirke & Medier.
X