Hvad er Mediemod?

KLF, Kirke & Medier har igangsat et projekt omkring ‘bevidst mediebrugere’ og det kalder vi projekt Mediemod. Vi vil inspirere og støtte til:

  • at stoppe op og tage en pause fra sociale medier, hvis de påvirker for meget
  • at forældre kan være gode forbilleder for deres børn – også når det handler om skærme
  • at forældre ikke uovervejet godtager skolers krav om ipads til alle elever
  • at lærere ikke bruger skærme i undervisningen, når andre metoder er gode og endda bedre

Læs mere om projekt Mediemod

Bliv inspireret gennem projekt Mediemod

Vi ønsker med projekt Mediemod at inspirere DIG til at være en ‘bevidst mediebruger’. Vi vil gennem inspiration, vejledning og rådgivning give dig de bedste vilkår til at bruge digitale medier med omtanke og være et godt forbillede for børn og unge. I en familie er der også brug for gode rammer og samtaler omkring digitale medier, og hvis du tænker det er svært, så kig under ‘Ressourcer’ eller ‘Book foredrag’ med projekt Mediemod.
Book et foredrag med projekt Mediemod
Gå til ‘Ressourcer’ og bliv inspireret

Hvorfor debattere digitalisering?

Skærme ændrer vores liv! Det ændrer noget i vores relationer til andre mennesker, måden vi er sammen med andre mennesker på, det ændrer vores adfærd og vores evner bl.a. vores hukommelse, koncentrationsevne og det ændrer også vores fysiske ve og vel.
DERFOR er debatten om digitalisering vigtig. Vi har brug for hele tiden at blive klogere på, hvad skærmene gør ved vores liv. Vi har brug for debatten om, hvor lovgivning er nødvendig og hvor inspiration til at gøre noget andet er det bedste. Vi har brug for at finde ud af, hvordan vi som forældre og fagpersoner guider børn bedst. Og vi brug for debatten om, hvor digitaliseringen fungerer og hvor det ikke gør.
Hør herunder, hvorfor Ida Auken, Lykke Møller Kristensen, Jens Henrik Thulesen Dahl og Lawand Hiwa Namo mener debatten om digitaliseringen er vigtig.

X